Vi dækker hele landet. Fra Skagen til Gedser.
Vores professionelle mekanikere udfører reklamationsarbejde i hele Danmark (kun brofaste Øer og Bornholm). Skulle der komme en opgave på en af øerne, så finder vi også en løsning på dette.

Ønsker du selv at levere reservedele til reklamationen, så er det muligt at brug vores reservedelsmodul, hvor du har mulighed for at fremsende de nødvendige reservedele for at udføre opgaven. Vi styrer hele processen med hvad der skal bestilles, hvem der udfører opgaven og track&trace på reservedelen, alt imens kunden får den nødvendige information via email og SMS.

Vi har gjort det nemt, at håndtere reklamationer. Ingen overraskende omkostninger. Få ensartet regninger og lad BikeHero tage sig af hele processen uanset, hvor mange timer eller kørsler der skal foretages

BikeHero indsamler alt information om reklamationer på dine cykler. Du får et hurtigt overblik over hvor i landet cyklen er blevet repareret, hvilke cykler og hvilke dele på cyklen der fejler over tid.

Vores dygtige mekanikere står klar til at yde en serviceorienteret og professionel reparation af dine kunders cykler. Vores erfarne mekanikere laver alt fra udskiftninger af gearsystemer til reparation af elcykel.

Bestil reservedele direkte igennem bikehero’s system. Nemt, hurtigt og til skarpe priser. Nedenfor er listet nogle af de brands som er tilgængelige.

                  Airshot        

Slip for bøvlet med reklamationerne!

Når du samarbejder med BikeHero, så er håndtering af reklamationer blevet nemt.
Vi håndterer hele processen fra kundeservice, koordinering af opgaver og kvalitetssikring
Alle reklamationer laves på dine kunders adresser eller ved faste servicespots

Jeg vil gerne høre mere

Den samme gode service!

Tilbyd samling af cykel hos kunden?
Tilbyd service på cyklen på kundens adresse?
Tilbyd dine kunder den samme gode service til dine webshop kunder, som i butik!

Jeg vil gerne høre mere

Vi samarbejder bl.a. med følgende cykelforhandlere: